Weekend over het leven op het zendingsveld: Xplore Mission

Ken jij de ‘ins en outs’ van zending? Of wil je juist weten wat zending is en wat God daarover zegt in Zijn Woord? Kom dan naar Xplore Mission 2015. Tijdens dit weekend staat niet alleen zending centraal, maar ook jouw zoektocht naar het werken in Zijn Koninkrijk.

Xplore Mission 2015 vindt plaats van 27 t/m 29 maart in Beugen (Noord-Brabant). Aan de hand van samenkomsten en workshops, leer je meer over het leven op het zendingsveld. Daarnaast is er tijdens persoonlijke ontmoetingen alle ruimte om vragen te stellen aan de zendelingen die dat weekend speciaal voor jou aanwezig zijn.

Een zendingsechtpaar dat werkzaam is in Oost-Azië zal vanuit de Bijbel en vanuit eigen ervaring vertellen over zending. Ze delen mooie momenten, maar ook de momenten waarin het moeilijk is. Zo ontdek jij de ‘ins en outs’ van zending. Daarnaast word je ook zelf uitgedaagd om na te denken hoe jij kunt dienen in Gods Koninkrijk; in Nederland of daarbuiten. Je gaat aan de slag met de vraag ‘Welke kleine of grote stappen mag jij in de komende tijd gaan zetten?’

Tijdens het weekend zijn er diverse zendelingen aanwezig, die je vragen kunt stellen en waarmee je door kan praten over wat je hebt gehoord of waar je zelf al langere tijd mee bezig bent. Zij zijn er speciaal voor jou!

Interesse? Bekijk dan onze website www.xploremission.nl voor meer informatie en opgave.

© Henk-Jan Oudenampsen
22-01-2015
Evangelisatie
https://www.xploremission.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies