ChristenUnie Overijssel start verkiezingscampagne in Rijssen

Tweede Kamerlid Gert Jan Segers zal daarbij aanwezig zijn. Lijsttrekker en fractievoorzitter Jan Westert gaat in op de provinciale verkiezingen en de inzet van de ChristenUnie. De eerste tien kandidaten van de lijst worden gepresenteerd.

De start van de campagne begint al in de middag in Rijssen met een bezoek aan het Bouwgilde. De ChristenUnie wil daarmee haar betrokkenheid bij de werkgelegenheid en het belang van sterke beroepsopleidingen onderstrepen. Werk is één van de speerpunten van de ChristenUnie in Overijssel, en dat is onlosmakelijk verbonden aan goede beroepsopleidingen. Het Bouwgilde in Twente is daarvan een perfect voorbeeld.

Tweede Kamerlid Gert Jan Segers zal ingaan op de actuele politiek. Hij is woordvoerder in het debat over veiligheid en justitie en grondrechten, en zaken als de vrijheid van godsdienst en van meningsuiting. Bovendien is Segers een kenner van de Islam. Hij heeft jarenlang gewerkt en gewoond in Egypte. Juist nu het debat over religieus geweld weer is opgelaaid en de spanning zich doet voelen, wil Segers daarover graag in gesprek gaan.

Lijsttrekker Jan Westert zal de speerpunten van de ChristenUnie Overijssel toe lichten.

Hij zet in op groei van zijn fractie, die nu uit drie leden bestaat. Westert wil graag de ChristenUnie terugbrengen op de vijf zetels van voor 2011. Bovendien geeft dat een extra basis om in te zetten op een blijvende deelname aan de coalitie in Overijssel.

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van ChristenUnie Overijssel. https://www.cuinoverijssel.nl

Wim Hovestad
Christenunie Overijssel
23-01-2015
Samenleving
https://www.overijssel.christenunie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies