Family Care verhuist naar De Lindenhorst van Youth for Christ

Stichting Family Care (fusie van Voorkom, Chris en Stay Clean) verhuist begin april naar Driebergen. De organisatie neemt intrek in een vleugel van De Lindenhorst, waar het hoofdkantoor van Youth for Christ gevestigd is.

De huur van het huidige pand loopt binnenkort af, bij de zoektocht naar een nieuw onderkomen heeft Family Care gekeken naar mogelijkheden bij collega-organisaties. “Family Care zoekt nadrukkelijk naar samenwerkingsmogelijkheden met partnerorganisaties, daarom ben ik ook blij met de verhuizing naar Youth for Christ”, zegt directeur Henry Valk. “Het werk van Youth for Christ spreekt ons aan, er zijn diverse raakvlakken. Sowieso is het onze wens dat er meer samenwerking komt tussen christelijke organisaties. Schouder aan schouder bereik je meer”, zegt de Family Care-directeur.

Family Care bundelt per 1 september 2014 het werk van de voormalige stichtingen Voorkom, Chris en Stay Clean. Family Care heeft als doel om mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Family Care heeft een christelijke identiteit en telt ongeveer 25 fte’s en ruim 350 vrijwilligers. De stichting is voor haar werk voor een deel afhankelijk van subsidies en voor meer dan 50% van giften.

Milo Valk
© Henk-Jan Oudenampsen
27-01-2015
Hulpverlening
https://www.stichtingfamilycare.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies