Biddag: gebed voor aidsslachtoffers en hun families in Zuid-Afrika

Op woensdag 11 maart is het weer Biddag voor Gewas en Arbeid. Op Biddag 2015 vraagt De Verre Naasten gebed en giften voor aidsslachtoffers en hun families in Zuid-Afrika. Vanaf begin februari zijn diverse Biddag-downloads beschikbaar voor een collecte. Vraag ze alvast aan!

Aids is in Zuid-Afrika nog steeds een immens probleem. Gecombineerd met schrijnende armoede en veel taboes rond hiv/aids is hulp hard nodig! Via christelijke aidsorganisaties biedt De Verre Naasten hulp: goede thuiszorg voor patiënten en hun families, gezond eten, vervoer van/naar de kliniek, trouwe inname van medicijnen (aidsremmers) en aidstesten. En… de troost en hoop van Jezus’ liefde. Ook krijgt voorlichting volop aandacht: hoe maak je hiv/aids bespreekbaar binnen de lokale (kerk)gemeenschap? Alvast meer weten? Ga naar: www.deverrenaasten.nl/aidsprojecten.

Biddagcampagne: Zuid-Afrika bidt!

Op Biddag vraagt De Verre Naasten om een wereldwijde blik, waarbij de aandacht zich in 2015 richt op Zuid-Afrikaanse aidsslachtoffers. Vanaf begin februari is er een kant-en-klaar kerkbladartikel beschikbaar, plus een bijpassende PPT-collectepresentatie via www.deverrenaasten.nl/biddag2015. Verder komt er een gebedsrooster, wordt de Bert Bever Bloeiwedstrijd georganiseerd voor kinderen en zal er een leespreek beschikbaar komen.

De Verre Naasten
De Verre Naasten
28-01-2015
Kerk
https://www.deverrenaasten.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies