Bram Rebergen wordt directeur Youth for Christ Nederland

Driebergen, 30 januari 2015 – Bram Rebergen is de nieuwe directeur van Youth for Christ. Het stichtingsbestuur heeft Rebergen per 1 april 2015 benoemd tot algemeen directeur. Sinds 2008 is hij voorzitter van de Raad van bestuur Stichting De Boei, Centrum voor welzijn en hulpverlening te Bunschoten-Spakenburg.

Bram Rebergen (1964) is geen onbekende voor Youth for Christ. In het verleden is hij eerder werkzaam geweest voor de jongerenorganisatie. Als regio-coördinator van het lokale werk en tot 2005 als programmaleider van het Flevo Festival. Tien jaar later volgt deze nieuwe uitdaging. “Ik wil me graag van harte verbinden aan de missie van Youth for Christ en me daar hard voor maken, samen met collega’s en vrijwilligers”.

Het stichtingsbestuur gelooft dat Bram Rebergen de juiste persoon is om samen met de (on)betaalde medewerkers aan de slag te gaan en de missie van Youth for Christ de komende jaren vorm te geven. Hierbij geldt als belangrijkste speerpunt jongeren dichter bij God brengen. Sinds 1946 zoekt Youth for Christ jongeren op, helpt hen groeien en biedt hen hoop. Dit doet zij in Nederland op school, op straat en in de kerk.

Alec Timmerman
Youth for Christ
29-01-2015
Jongeren
https://www.youthforchrist.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies