1700 Luisterbijbels voor de Filipijnen

Natuurlijk herinnert u zich nog de hartverscheurende beelden van de Filipijnen, nadat de tyfoon Haiyan zijn verwoestende werk had gedaan. Miljoenen mensen getroffen, honderdduizenden dakloos.

Door omvangrijke hulp ziet het leven op de Filipijnen er een jaar later al beter uit. Veel Filipijnen hebben hun leven weer op de rails. Ondanks alles hebben ze hun geloof niet verloren. De Bijbel biedt hun troost en geeft kracht. Juist nu!

Een rijk geloof in een arm land

Het aantal christenen op de Filipijnse eilanden is zeer groot. Zo’n 80% van de ruim 100 miljoen Filipijnen is christelijk. De Filipijnen behoren tot de grootste katholieke landen ter wereld. Het overgrote deel van de inwoners leeft in armoede. Wij, in ons rijke land, kunnen laten zien dat we dicht bij de arme Filipijnen staan. Zij kunnen zich geen bijbels veroorloven. En al zeker geen luisterbijbels.

Dringend behoefte aan luisterbijbels

Eén ding staat veel gelovige Filipijnen in de weg: sommigen kunnen niet goed lezen, anderen al helemaal niet. Denk dan aan blinden en slechtzienden. Juist in landen als de Filipijnen ligt dat percentage hoger dan bij ons. Juist voor de mensen die het al zo moeilijk hebben is een luisterbijbel een bron van vreugde en troost.

1.700 luisterbijbels voor de Filipijnen

Helpt u mee? Ook voor de Filipijnen die wél kunnen zien en lezen, is een geschreven bijbel vaak te hoog gegrepen. Een luisterbijbel is voor hen een geweldig alternatief. Eén luisterbijbel met daarop het Nieuwe Testament kost € 37,50. Voor de meeste Filipijnen een te hoog bedrag. Daarom vragen we u: help mee, en laten we die 1.700 luisterbijbels mogelijk maken!

NBG
NBG
01-02-2015
Evangelisatie
https://www.bijbelgenootschap.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies