Orlando Bottenbley: Ik wil recht en gerechtigheid op de kaart zetten

APELDOORN – Compassion lanceert haar nieuwe campagne ‘Ik zoek een kerk’. Sprekers als Orlando Bottenbley, Henk Stoorvogel, Martin Koornstra, Anne Westerduin, en Kees van Velzen bieden kerken de mogelijkheid om hen uit te nodigen voor een spreekbeurt. Ruim dertig sprekers zetten op deze manier hun sprekerstalent in om de boodschap van gerechtigheid in Nederlandse kerken onder de aandacht te brengen.

Ds. Orlando Bottenbley (Voorganger Vrije Baptistengemeente Bethel) over het Compassion sprekersnetwerk: “Ik wil de kerk in Nederland graag motiveren en inspireren om zich met passie in te zetten voor onrecht en armoede. De kerk laat nog te veel kansen en mogelijkheden liggen om mensen in armoede vrij te zetten. Dat raakt me. Ik wil recht en gerechtigheid op de kaart zetten.”

Compassion-sprekers delen Gods hart voor de armen. Zij hebben in hun agenda ruimte gelaten om te spreken in kerken door heel Nederland en wachten op hun uitnodiging via www.ikzoekeenkerk.nu

Naast spreekbeurten over ‘Gerechtigheid en armoede’ biedt Compassion ook speciale thema- of gezinsdiensten met sprekers van niveau.

Compassion is een christelijke kind-ontwikkelingsorganisatie die kinderen in ontwikkelingslanden van armoede bevrijdt, via een uniek één-op-één sponsorprogramma. Compassion werkt in 26 landen en helpt er in totaal meer dan 1,5 miljoen kinderen via lokale kerken.

Een spreker uitnodigen of meer informatie via de website hieronder.

Martijn Moens
Compassion
11-02-2015
Onderwijs
https://www.ikzoekeenkerk.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies