Red een Kind ON ICE: Finish gehaald door de dertien deelnemers

De Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee zit er op! Dertien schaatsers deden mee voor Red een Kind. Zij haalden €7.500 aan sponsorgeld op. Er komen nog steeds giften binnen.

Eén van de schaatsers van de Red een Kind On ICE ploeg is Bert van der Stoep. Samen met vijf anderen stond hij afgelopen vrijdag op het ijs. Een zware tocht, temeer omdat er in de ochtend een flink pak sneeuw viel. Maar de schaatsers lieten het er niet bij zitten en reden allemaal de hele 200 kilometer uit. De dagen ervoor zetten zeven andere schaatsers ook al verbazend goede prestaties neer.

De schaatsers lieten zich sponsoren voor het werk van Red een Kind in Zuid-Ethiopië. Bert van der stoep: ‘Kinderen daar hebben onze steun hard nodig. Naar school gaan is voor hen niet vanzelfsprekend. Veel kinderen hebben niet eens voldoende te eten. Dat kán niet. Red een Kind helpt de ouders met het verhogen van hun inkomen. Dat vind ik een mooie manier van helpen.’ Dit eerste ‘Red een Kind On ICE evenement’ leverde ruim €7.500,- euro voor het werk in Ethiopië op. En er komen nog veel giften na. Geven kan nog steeds via deze pagina.

Red Een Kind
Red Een Kind
13-02-2015
Hulpverlening
https://www.redeenkind.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies