Uniek concert met Eveline Cocu en andere gospelartiesten

Op vrijdag 6 maart vindt in Rotterdam een concert plaats zoals ze maar zelden plaatsvinden. ‘STOP REWIND PLAY’ brengt Nederlands toptalent zoals PEARL JOZEFZOON, IRIS KROES (The Voice of Holland) en NIGEL BROWN (Idols 4) samen met andere gewaardeerde zangers en zangeressen zoals ELISE MANNAH, ADDITION en de groep PURE.

De rode draad van het concert is vocaliste en arrangeur EVELINE COCU, die als zangeres met al deze artiesten samenwerkt & heeft gewerkt en nu van de gelegenheid gebruik maakt om haar solo album ‘STOP REWIND PLAY’ te presenteren.

De line-up van de ‘STOP REWIND PLAY’ avond liegt er niet om. Met finalisten en winnaars van THE VOICE OF HOLLAND en IDOLS kunnen de liefhebbers van deze shows hun hart al ophalen. Het podium zal bol staan van toptalent! Het zegt dan ook veel dat al deze artiesten graag meewerken aan het concert rondom EVELINE COCU’S album. Eveline heeft als zangeres en arrangeur haar sporen al ruimschoots verdiend door samenwerking met o.a. PEARL JOZEFZOON en NICK & SIMON. Ze werkte eerder al als vocaliste en arrangeur mee aan tientallen producties en maakte ook deel uit van vocal-popgroep PURE. Maar waar haar bijdrage vaak op de achtergrond plaatsvindt, is ze met haar eigen album ‘STOP REWIND PLAY’ naar voren getreden. En hoe!

‘STOP REWIND PLAY’ is een persoonlijk album met een aanstekelijke muziekmix! R&B, dansbare pop, gevoelige ballads; het komt allemaal samen op een cd die ook al een Zilveren Duif Award heeft gekregen (de recent weer in het leven geroepen muziekprijs die gesteund wordt door Buma Cultuur).

Henk Pool (schrijver van MARCO BORSATO’s ‘Als Alle Lichten Zijn Gedoofd’ en de filmmuziek voor ‘Achtste Groepers Huilen Niet’) produceerde het geheel.

Tijdens het concert zal Eveline de songs van ‘STOP REWIND PLAY’ opvoeren met een band vol topmusici. Het belooft een avond te worden die niet alleen uitblinkt in kwaliteit, maar ook in beleving. De muziek van ‘STOP REWIND PLAY’ stipt herkenbare situaties uit het ons dagelijks leven aan. De pieken en de dalen, de vragen en dat waar je je aan vast houdt; het komt allemaal aan bod!

Kaarten voor ‘STOP REWIND PLAY’ kunnen gereserveerd worden op www.truetickets.nl. Alleen reserveringskosten worden in rekening gebracht. Bezoekers bepalen op de avond zelf wat ze willen betalen.

Algemene informatie ‘STOP REWIND PLAY’:

Vrijdag 6 maart 2015

Lokatie: gebouw ‘Kom en Zie’, Boezemweg 166, Rotterdam

Aanvang: 20:00 uur, zaal open 19:00 uur

Kaarten (alleen reserveringskosten): www.truetickets.nl

Leon van Steensel
© Henk-Jan Oudenampsen
16-02-2015
Muziek
https://www.truetickets.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies