Album van Joke Buis verschijnt op vinyl

Het album ‘de Johannes de Heer studio sessies’ van Joke Buis heeft veel los gemaakt. Dat merken we aan de reacties in het land en dat is heel bemoedigend! Om te vieren dat we op tour gaan met deze prachtige liederen, heeft Joke een unieke videoclip opgenomen van Stromen van Zegen. De video is in één shot opgenomen in Kampen. Ook verschijnt er een LP van het album.

Tijdens de tournee van Joke Buis & het Leger des Heils is het album ‘de Johannes de Heer studio sessies’ ook verkrijgbaar op vinyl. Bij aankoop van deze ‘old school’ geluidsdrager krijgt u tevens een gratis digi-card, waarmee u de mp3-files kunt downloaden.

Bekijk hier de videoclip:

De making of:

Joke Buis en het Leger des Heils organiseren dit voorjaar een muzikale tournee door Nederland. Tijdens het concert zingt Joke Buis van haar nieuwste album ‘de Johannes de Heer studio sessies’. Daarnaast treden verschillende muziekgroepen van het Leger des Heils op tijdens deze tournee. De tournee start op zaterdag 28 februari in Rotterdam. Vervolgens gaat de tournee langs Hoofddorp, Veenendaal, Zwolle, Alkmaar en Harlingen.

17-02-2015
Muziek
https://www.events4christ.nl/jokebuis

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies