Luisteraars doneren ruim een miljoen voor Groot Nieuws Radio

Na een bijzondere actieweek staat Groot Nieuws Radio op de drempel van een financieel gezonde toekomst. Op vrijdagmorgen was de tussenstand nog 728.293 euro. Aan het eind van een exclusief Paasconcert van Sela, werd bekend dat de voorlopige stand uitkomt op 1.132.052 euro. Daarmee is de kritieke grens van 6 ton ruimschoots gehaald.

Of de beoogde 1,4 miljoen uiteindelijk binnenkomt is nu nog te vroeg om te zeggen. Op de vraag of dit resultaat betekent dat Groot Nieuws Radio blijft bestaan, antwoorde interim directeur Koos Timmer: ‘het bestuur heeft zojuist vergaderd, die vergadering duurde precies 1 minuut: we gaan door!’

In een exclusief Paasconcert van Sela dankten alle medewerkers, bestuursleden, business club leden, vrijwilligers en donateurs God voor alles wat gegeven en ontvangen werd aan bemoedigingen, gebed en financiële steun. De hele actieweek mocht belangeloos gebruik worden gemaakt van de Basiliek in Veenendaal, wat de actie een grote impuls heeft gegeven. Er waren tientallen optredens van vrijwel alle Nederlandse gospelartiesten. Ook waren getuigenissen van luisteraars te horen en vertelden partnerorganisaties over hun missie en de band met de christelijke zender.

Na een rustige start was het bijzonder om te zien hoe christelijk Nederland massaal in beweging kwam om ‘hun’ radiostation in de lucht te houden. Het team van Groot Nieuws Radio is God dankbaar voor wat er gebeurd is. Ook Donateurs, vrijwilligers, artiesten, vier ondernemers die alles in en rondom de Basiliek mogelijk hebben gemaakt en vooral God dat het werk door mag gaan!

Groot Nieuws Radio
Groot Nieuws Radio
14-03-2015
Media
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies