Weekend voor Herstel met Jane Lasonder

AANKONDIGING – Schrijver van het boek ‘Jane’, Jane Lasonder, werkt mee van 1 tot 3 mei aan het Weekend voor Herstel op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Het weekend is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar herstel na een traumatische of heftige ervaring, voor mensen die moeite hebben met vergeving en voor hen die Gods hoop willen ervaren.

Jane heeft zelf heel wat meegemaakt in haar leven, en heeft hier samen met Henk Stoorvogel een boek over geschreven. Nu wil ze anderen graag helpen hun ervaringen te verwerken.

Sprekers tijdens dit weekend zijn Jane Lasonder met haar persoonlijke verhaal. Ze spreekt op vrijdagavond. Op zaterdag spreekt Wim Hoddenbagh. Zijn thema is: Over Gods vaderhart, God ziet jou. Psycholoog Hilda Pasterkamp sluit af met het thema ‘Hoe verder…op weg met God’.

Naast goede bijeenkomsten van verschillende sprekers kunnen deelnemers genieten van muziek van Peter & Carin van Essen, een wandeling en workshops. Er kan worden gekozen uit een creatieve workshop onder leiding van psycholoog Hilda Pasterkamp, een workshop verven, schrijven en tekenen met thema’s zoals trauma’s verwerken, pijn en vergeving, een zangworkshop met Carin van Essen en een psalmenworkshop met Peter van Essen.

Deelname aan het Weekend voor Herstel is € 65,- inclusief programma, workshops, koffie & thee. Voor € 132,50 is het weekend inclusief eten en slapen compleet voor deelnemers verzorgd. Opgave. Conferentiecentrum De Betteld ligt in Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Erika Haisma
© Henk-Jan Oudenampsen
17-03-2015
Onderwijs
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies