DreamBIG: tienerevenement in Veenendaal met Jesus Loves Electro

Tieners hebben grote dromen, veel vragen en staan vaak midden in een intense periode. Die grote dromen sneeuwen daardoor soms onder. Het nieuwe evenement ‘DreamBIG’, speciaal voor tieners, gaat daar verandering in brengen met een spetterende mix van muziek, ontspanning en inhoud; speciaal voor tieners! De eerste editie zal plaatsvinden op 18 april in Veenendaal.

Of je nu volop wilt genieten van muziek, houdt van streetdance, of je wilt laten uitdagen door een stoere workshop of pittige spreker; ‘DreamBIG’ heeft het allemaal!

Dennis van der Molen, één van de initiatiefnemers, legt in het filmpje hiernaast uit waarom juist JIJ naar Dream BIG moet komen.

We eindigen de dag met een vette afterparty waar Jesus Loves Electro de tent op zijn kop zal komen zetten. Ook zij nodigen je graag uit voor het event met dit filmpje.

Zij stonden eerder al op diverse festivals in Nederland en weten elk publiek enthousiast te krijgen en zijn met hun dance muziek de ultieme groep om deze dag voor tieners (12-17 jaar) af te sluiten.

Er zullen ook workshops zijn met o.a. zang, skaten, visagie, rock and water en dance!

Events4Christ
© Henk-Jan Oudenampsen
17-03-2015
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies