Mirjam van der Vegt schrijft actieboek voor Christelijke Boekweek

Auteur Mirjam van der Vegt schrijft het actieboek voor de Week van het Christelijke Boek 2016. Van 9 tot en met 19 maart 2016 organiseert BCB voor de dertiende keer de Week van het Christelijke Boek.

Het actieboek staat in een wat langere traditie en komt in 2016 voor de veertigste keer uit. Van der Vegt schrijft dit actieboek in samenwerking met uitgeverij Mozaïek. De promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten. De christelijke boekhandels geven van 9 tot en met 19 maart het actieboek gratis weg, bij aankoop van ten minste € 12,50 aan boeken.

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt (1977) is schrijver, spreker en (stilte)trainer. Na een hbo-opleiding Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede werkte Van der Vegt bij de actualiteitenprogramma’s Twee Vandaag en Netwerk. Daarna ging ze achtergrondartikelen schrijven voor het blad EO-Visie en werkte ze aan verschillende projecten, zoals een documentaire over homofilie en een lessenpakket over zelfdoding. In 2009 debuteerde ze met de roman Schaduwvlucht en in 2011 verscheen haar tweede roman De laatste patiënt. Een heftige burn-out zorgde ervoor dat ze zich ging verdiepen in het thema ‘stilte’. Dit resulteerde in de Stiltelijn, waarvan het veelgelezen Koester je hart en het Stiltedagboek deel uitmaken. Ook is zij mede-initiatiefnemer van de glossy Stil en de Stiltetour. Kijk voor meer informatie op www.mirjamvandervegt.nl

BCB

BCB is de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak. Bij BCB zijn meer dan 300 christelijke uitgeverijen, muziekdistributeurs en boekhandels aangesloten. BCB zet zich in voor de collectieve promotie van christelijke boeken en muziek en geeft onder andere actieboeken uit in de Week van het Christelijke Boek en de Christelijke Kinderboekenmaand.

Nelleke Weeda-de Jong
Switch to Silence
17-03-2015
Media
https://www.bcbplein.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies