Samen zorgen met SamSam

Besparen op je energierekening en tegelijk de wereld een stukje beter maken, dat wil toch iedereen? Bij energiecollectief SamSam gaat aanschaf van groene stroom samen met een waardevolle gift aan een goed doel. “SamSam betekent samen goed doen.”

Als ondernemer wil Jan David Kleppe maar één ding; een bedrijf neerzetten dat helpt om de wereld een beetje beter te maken. Dat is gelukt! De enthousiaste initiatiefnemer van SamSam ziet elke dag hoe een deel van de omzet van zijn bedrijf bij een goed doel terecht komt. “Fantastisch, want hiermee creëren we een unieke win-win-situatie voor alle partijen”, aldus Jan David. Onze klant kiest bewust voor groene stroom. De stroom wordt geleverd door Hollandse boeren en opgewekt met behulp van wind, water, zon en biomassa wat betekent dat de aarde minimaal belast wordt met de winning van onze energie.

Win-win

Samen willen we goed doen! We zijn een inkoopcollectief dat voor de klant op zoek gaat naar een goedkopere en groene energieleverancier. Van de vergoeding die we van de nieuwe leverancier ontvangen, geven wij 25% aan een door de klant gekozen stichting. Door een groot aanbod van goede doelen, heeft de klant een brede keus uit stichtingen die zij kan steunen met haar overstap. Zo helpen we onze klanten, de aarde en onze medemens!

Overstapservice

Wanneer een klant kiest voor SamSam kan hij rekenen op een “zorgeloze overstap”. “Via de website www.samsamcollectief.nl schrijft de klant zich snel en eenvoudig in. SamSam zorgt voor de rest. Zo ontvangt de klant een aantrekkelijk aanbod van de leverancier van groene energie, en neemt de overstapservice van SamSam alle papieren rompslomp uit handen.”

Ervaringen

Deelneemster Hilde Lammers uit Woerden is enthousiast over het nieuwe energiecollectief. “SamSam biedt ons op een goedkope manier verantwoorde en groene energie. Daarnaast dragen we ook ons steentje bij aan een project in Noord-Irak. Zo nemen we niet alleen onze verantwoording voor de schepping, maar ook voor onze medemens. Een prachtig en toegankelijk initiatief voor iedereen die een bewuste keus maakt voor groene energie.”

SamSam
SamSam
20-03-2015
Samenleving
https://www.samsamcollectief.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies