Evangelische Hogeschool in RTL-programma LifestyleXperience+

Op zaterdag 4 april is het RTL-programma LifestyleXperience+ te gast bij de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. Tutor en docent Hans Delhaas wordt in de komende uitzending door presentator Sander Foppele geïnterviewd over het belang van een tussenjaar als voorbereiding op een vervolgstudie.

Mede vanwege de verandering in de studiefinanciering per september 2015 is een tussenjaar, zoals het EH-Basisjaar, belangrijker dan ooit. “Als je nu gaat studeren, dan ga je geld lenen. Je moet er toch niet aandenken dat je studie langer gaat duren of dat je verkeerd gekozen hebt,” vertelt Hans in het programma. “Via een tussenjaar word je je bewust van wat je wil en wat je kan. Dat is zo’n goede voorbereiding op straks en investering in jezelf, dat zich dat uitbetaalt.”

Het programma LifestyleXperience+ focust zich op spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics, maar daarnaast is er wekelijks ook aandacht voor verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties die uniek zijn in Nederland.

De EH biedt o.a. het EH-Basisjaar aan, een voorbereidend tussenjaar op hbo of universiteit. Centraal staan o.a. persoonlijke ontwikkeling, geloofstoerusting en studiekeuze. Geïnteresseerden kunnen op 9 april op de Open collegedag via lessen nader kennis maken met de school. Kijk op www.eh.nl voor meer informatie.

30-03-2015
Onderwijs
https://www.eh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies