Gerald Troost sluit studentenactie Evangelische Hogeschool af met concert

Op vrijdag 24 april vindt een grootse sponsoractie voor de Evangelische Hogeschool te Amersfoort plaats. Alle huidige 166 studenten (EH-Basisjaar en EH-Traject tezamen) gaan op die dag lopen van een bepaalde locatie richting EH waar zij om 16.00 uur zullen finishen.

Voor deze bijzondere actie is door een oud-EH-student een heldere animatie gemaakt waarin de actie wordt uitgelegd. Het is te bekijken via:

Concert Gerald Troost

Ter afsluiting van de studentenactie is er een concert van Gerald Troost m.m.v. het EH-Studentenkoor o.l.v. Maarten Wassink. Het concert vindt plaats in De Brug (Schuilenburgerweg 2 te Amersfoort) en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. (inloop vanaf 19.00 uur) Kaarten kosten €15,00 en zijn te bestellen via www.eh.nl/geraldtroost. De opbrengst komt geheel ten goede aan het werk van de Evangelische Hogeschool.

Ongesubsidieerd

De EH is vooral bekend van het EH-Basisjaar, een eenjarige opleiding ter voorbereiding van een vervolgstudie. Op de EH staan o.a. persoonlijke ontwikkeling, geloofstoerusting en studie- en beroepskeuze centraal. Vanwege het bijzondere, vormende karakter van het onderwijs (de EH biedt geen beroepsopleiding) ontvangen wij van de overheid geen enkele subsidie. Dat betekent dat de school voor haar bestaan volledig afhankelijk is van giften.

Evanglische Hogeschool
Gerald Troost
16-04-2015
Jongeren
https://www.eh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies