Family7 in actie voor Trans World Radio om Zoeloe-gemeenschap te helpen

Aids, verkrachtingen, criminaliteit, analfabetisme en werkloosheid is de dagelijkse realiteit voor 11 miljoen Zoeloes in de provincie KwaZoeloe-Natal, Zuid-Afrika. Veel kinderen zijn wees omdat hun ouders zijn overleden aan Aids. Deze maand komt Family7 in actie samen met Trans World Radio (TWR) om de Zoeloe-gemeenschap te helpen. Deze maand zendt Family7 een documentaireserie uit over het werk van TWR onder de Zoeloes.

Het voornaamste doel van de actie is om de Zoeloes te bereiken met het evangelie en het geven van voorlichting. Dit is hard nodig want veel mensen hebben HIV/Aids, leven in armoede of zijn verslaafd. Daarnaast zijn veel vrouwen in de steek gelaten of hebben hun man verloren.

Maar hoe bereik je 11 miljoen mensen met Gods Woord die veelal niet kunnen lezen?

TWR bereikt de Zoeloes door radioprogramma’s in hun eigen taal en de massale verspreiding van audio-spelers met de naam ‘Davar’. Deze kleine apparaatjes werken op zonnecellen zo groot als een mobiele telefoon. De programma’s op de Davars veranderen de levens van vele luisteraars onder de Zoeloe-bevolking.

Helpt u mee met het verspreiden van Davars onder de mensen in KwaZoeloe-Natal? Want Gods Woord verandert levens! Een Davar kost € 15,-. Met één audio-speler bereikt u ongeveer tien mensen. Kunnen wij op uw hulp rekenen? U kunt online doneren via de beveiligde omgeving van Ideal op www.family7.nl/twr. U kunt hier ook terecht voor meer informatie over de actie.

Family7
Trans World Radio
17-04-2015
Evangelisatie
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies