Opvoedworkshops met medewerking van Bert Reinds

Op dinsdag 12 mei organiseert Red een Kind in samenwerking met Bert Reinds de workshop ‘Groei mee!’. De avond vindt plaats in De Zwanenhof, Retraitehuisweg 4 in Zenderen. Er worden de komende tijd meer workshopavonden georganiseerd in het land.

Een gezond zelfbeeld. Gezonde relaties binnen het gezin. Dat zijn belangrijke uitgangspunten bij het opvoeden. Red een Kind organiseert in samenwerking met orthopedagoog Bert Reinds een serie inspirerende workshops over opvoeding. De workshop is bedoeld voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd die hun kinderen willen zien opgroeien en openbloeien. In de workshop werkt Reinds dit verder uit aan de hand van concrete voorbeelden. De workshop is inhoudelijk en praktisch. Om direct mee aan de slag te gaan!

Bert Reinds is orthopedagoog, spreker en auteur en heeft zijn eigen praktijk ‘Me and my house’. Hij geeft lezingen door het hele land en heeft een aantal inspirerende boeken op zijn naam staan, waaronder ‘We hebben allemaal wat’ en ‘Vader zijn met hart en handen’.

Gastvrouw en presentator tijdens deze avond is Marion Lutke, ambassadeur van Red een Kind. Kaarten voor deze avond zijn te bestellen via www.redeenkind.nl/opvoeden. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland.

Marloes Battjes

20-04-2015
Onderwijs
https://www.redeenkind.nl/opvoeden

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies