Gezellig en sportief in actie voor een gezond Bangladesh

Op zaterdag 16 mei 2015 organiseert Woord en Daad het Posbank Event met verschillende wandel, hardloop- en fietsroutes op de Posbank bij Rheden. De routes, variërend van 7 tot 100 kilometer, zijn geschikt voor gezinnen, maar ook voor echte sportievelingen. Iedereen die meedoet, draagt bij aan toegang tot schoon drinkwater en gezondheidszorg in Bangladesh. Het startpunt is bij Brasserie Veluwezoom, Heuvenseweg 5-A te Rheden.

Alle deelnemers die zaterdag 16 mei hun beste beentje willen voorzetten en in actie willen komen voor een gezond Bangladesh, kunnen zich opgeven via www.steundel.nl/posbankevent. De deelnemers kunnen zich ook laten sponsoren en hiermee kans maken op mooie prijzen, zoals een rondvlucht in een MAF-vliegtuig. Het Posbank Event is tevens de afsluiting van de actie van het Reformatorisch Dagblad, Draagt Elkanders Lasten.

Wat: Woord en Daad Posbank Event


Wanneer: Zaterdag 16 mei, starten tussen 10.00 en 12.00 uur


Waar:  Start bij Brasserie Veluwezoom, Heuvenseweg 5-A te Rheden

Training Fiets voor een Huis

Naast een gezellig en sportief dagje uit is het Posbank Event op de Veluwe ook een mooie trainingsmogelijkheid voor het Woord en Daad-event Fiets voor een Huis. Deelnemers van Fiets voor een Huis kunnen op D.V. zaterdag 22 augustus de top van de Galibier (2647 meter) in Frankrijk beklimmen. Door middel van een sponsorbijdrage van 1000 euro, kan er per deelnemer een huis voor een kansarm gezin in Bangladesh worden gebouwd. De slogan is: wij een huis, zij een thuis.

Mariska Dijkstra
Woord en Daad / RD
09-05-2015
Samenleving
https://posbanksteundel.erdee.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies