Posbank Event levert 17.000 euro op voor gezondheidszorg in Bangladesh

Op zaterdag 16 mei vond het Woord en Daad Posbank Event plaats. Tijdens dit evenement kwamen 500 deelnemers naar de Posbank om een mooie tocht te wielrennen, fietsen, hardlopen of wandelen. Het bracht 17.000 euro op voor gezondheidzorg in Bangladesh.

Voor de echte sportieveling was het een mooie trainingsgelegenheid voor ‘Fiets of Loop voor een Huis’ in Frankrijk, voor de gezinnen was het vooral een gezellig en ontspannen dagje in de natuur.

Het Posbank Event heeft 17.000 euro opgebracht. De opbrengst van deze dag is bestemd voor gezondheidszorg en toegang tot water voor de armen in Bangladesh. Het evenement was tevens de afsluiting van de DEL-actie (Draagt Elkanders Lasten) van het Reformatorisch Dagblad, die in totaal ruim vier ton heeft opgebracht voor Bangladesh.

Training Fiets voor een Huis

Naast een gezellig en sportief dagje uit was het Posbank Event op de Veluwe ook een mooie trainingsmogelijkheid voor het Woord en Daad-event Fiets voor een Huis. Deelnemers van Fiets voor een Huis kunnen op D.V. zaterdag 22 augustus de top van de Galibier (2647 meter) in Frankrijk beklimmen. Door middel van een sponsorbijdrage van 1000 euro, kan er per deelnemer een huis voor een kansarm gezin in Bangladesh worden gebouwd. De slogan is: wij een huis, zij een thuis.

Mariska Dijkstra

18-05-2015
Hulpverlening
https://www.woordendaad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies