Kees van der Staaij: een positief geluid over trouw

In het programma De Wereld Draait Door heeft SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij drie billboard-ontwerpen onthuld voor zijn campagne om elkaar trouw te zijn in huwelijken en relaties. De SGP heeft hiervoor een reclamebureau in de arm genomen. Dat bureau heeft drie ontwerpen ontwikkeld. Het publiek mag mee kiezen.

Van der Staaij roept het publiek op om via de actiesite www.ikgavoortrouw.nl te kiezen tussen een speels, een confronterend en een positief ontwerp. De winnende schets wordt omgezet in een foto-ontwerp.

Met de onthulling van de ontwerpen bij DWDD start ook het actief inzamelen van geld voor de wees-trouw-campagne. De bedoeling is om rond de zomer op prominente plekken in heel Nederland langs de snelwegen billboards te plaatsen.

Kees van der Staaij: “Met deze campagne geven we stem aan de wens van veel mensen die graag een positief geluid willen horen over trouw. In plaats van allerlei vunzige billboards die oproepen tot bedrog en overspel, willen wij graag prikkelen met een positief geluid. Want met overspel kom je uiteindelijk altijd bedrogen uit!”

SGP

25-05-2015
Samenleving
https://www.ikgavoortrouw.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies