In 2016 hoopt de Logos Hope naar Afrika te gaan

In 2016 doet de Logos Hope het Afrikaanse continent aan. De voorbereidingen binnen OM-Afrika zijn daarvoor in volle gang. Het Afrikaanse continent bruist van de groei en mogelijkheden. Een uitgelezen moment voor een bezoek van het schip. “We richten ons op de gemeenschap”, vertelt Francois Vosloo, regioleider van OM in Afrika. “Van daaruit kan transformatie plaatsvinden. Daarbij ligt de focus niet op het ‘hand-out’ idee: je komt ergens, deelt wat uit en vertrekt. Nee, wij doen meer.”

De Logos Hope vaart in 2016 van Mozambique, aan de oostkust, via Zuid-Afrika naar Namibië, om vervolgens een hele serie landen aan de westkust aan te doen: Angola, Gabon, Kameroen, Nigeria, Ghana, Ivoorkust, Liberia en tot slot Sierra Leone. Het schip heeft een duidelijke missie voor het bezoek aan Afrika.

De missie van de Logos Hope in Afrika

Afrika is veranderd in de afgelopen tien jaar. Meer kinderen gaan naar school, minder mensen leven in armoede. Kindersterfte neemt af en de economie groeit. Dit biedt nieuwe kansen voor de bevolking en de Logos Hope speelt daar graag op in. “We geloven dat ons bezoek een uniek platform biedt voor het verspreiden van het evangelie, inhakend op lokale initiatieven,” stelt de directie van het OM-schip, dat kennis, hulp en hoop wil brengen.

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
01-06-2015
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies