Sponsorloop voor gehandicapte Joodse als Arabische kinderen

AANKONDIGING – Op vrijdag 3 juli aanstaande wandelen Kees van der Staaij, Roelof Bisschop en Elbert Dijkgraaf met hun medewerkers 25 kilometer voor het goede doel. Daarmee hopen ze geld in te zamelen voor ALEH, een organisatie in Israël die zich inzet voor zwaar gehandicapte kinderen, zowel voor Joodse als Arabische kinderen.

Het doel is om een medische voorziening bij elkaar te sparen zodat er een nieuwe dagopvang kan worden gestart. Op deze manier kan de wachtlijst korter worden. De SGP werkt voor deze actie samen met Christenen voor Israël.

Doe mee met deze actie en meld je nu aan. Behalve een sportieve dag wordt het vooral ook gezellig! Iedere sportieveling die Israël en het kwetsbare leven een warm hart toedraagt is van harte welkom. Aanmelden kan via sponsorloop@cvi.nl

We beginnen om ca. 9 uur en eindigen om ca. 18 uur bij het Israël-Centrum in Nijkerk. Met auto’s (of openbaar vervoer) gaat u naar het startpunt van de wandeling in Barneveld. Vanaf daar vertrekt de wandeling, en deze eindigt in Nijkerk.

SGP CVI
ALEH
02-06-2015
Hulpverlening
https://www.christenenvoorisrael.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies