De Liefde is echt: Evangelisatie op de Boulevard in Scheveningen

Op een ongedwongen manier en vanuit oprechte interesse in de ander, gaan christelijke vrijwilligers met mensen in gesprek over De Liefde. Hierbij worden diverse ludieke activiteiten uitgerold. Dit gebeurt van 6 t/m 11 juli op (en rondom) de Boulevard in Scheveningen.

De Stichting Bijbelkiosk Arbeid (de Bijbelkiosk op de Boulevard valt onder deze Stichting) en Stichting Stevan (bekend van evangelisatie door middel van posters op bushaltes en treinstations) hebben samen met de christelijke studentenvereniging Navigators Den Haag (NSDH) de krachten gebundeld in deze actieweek. Dit is de allereerste keer dat deze drie christelijke organisaties een gezamenlijk project doen.

Het is de bedoeling dat er aan de hand van het thema “De Liefde is echt” (1 Korinthe. 13 uit de Bijbel) door en met jong en oud gesproken wordt over Gods Liefde voor alle mensen. Dit gebeurt nadrukkelijk vanuit liefde en respect voor de ander en niet vanuit een dwangmatige plicht. Tijdens deze actieweek is er de gelegenheid om vanaf de Bijbelkiosk een gebedsballon op te laten, mee te doen aan sport en spelactiviteiten op het strand en met duidelijk herkenbare vrijwilligers in een ontspannen setting in gesprek te gaan.

In totaal zullen er 1200 vrijwilligers betrokken zijn bij de Mooi Weer Spelen. Een mooie gelegenheid voor u om ook andere christenen te leren kennen! Een week lang trekken we met elkaar op, bidden we samen en praten we samen met strandgasten. We hebben ook gewoon een mooie tijd met elkaar op het strand met barbecues, watergevechten en een heleboel enthousiaste mensen. Op deze manier kunnen we mét al onze verschillen als één lichaam een eenheid vormen.

Het project gaat niet uit van een specifiek kerkgenootschap maar is een project van Christenen waarin de organisaties Navigators Den Haag (NSDH), Stichting Bijbelkiosk Arbeid en de Stichting Stevan de krachten hebben gebundeld met als doel Gods liefde voor alle mensen door te geven en onder de aandacht te brengen. Johannes 3:16 is daarbij een prachtige samenvatting.

Redactie christelijknieuws.nl
Stevan
28-06-2015
Evangelisatie
https://www.DeLiefdeIsEcht.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies