Mars van het internationale Leger des Heils door Londen

Duizenden vertegenwoordigers van het internationale Leger des Heils (The Salvation Army) marcheerden op zondag 5 juli 2015 door het centrum van Londen om de 150ste verjaardag van de organisatie te vieren. Zij liepen van Horseguards Parade naar Buckingham Palace.

Zeven brassbands begeleidden meer dan 2.500 heilssoldaten uit 126 verschillende landen in een spectaculaire opmars, toegejuicht door meer dan 10.000 internationale leden van de wereldwijde kerk en goede doelen die elkaar ontmoetten in de O2 Arena in Oost-Londen.

Internationale leider van de Leger des Heils, Generaal André Cox: “Het Leger des Heils werd in 1865 geboren op de straten van Londen. Vanzelfsprekend dat we dit op diezelfde straten moeten vieren. We hebben een heerlijke week van gemeenschap en aanbidding gehad in de O2 Arena, maar nu willen we – naar onze traditie – onze vreugde en ons geloof delen buiten onze eigen muren. Er was een leger van mensen die enthousiast zijn over God en over hun ervaringen met elkaar van de afgelopen week. De mars markeert het einde van het jubileum, maar het is ook een start: een startpunt om, als leden van Gods Leger, terug te keren naar onze huizen en buurten in de hele wereld; klaar om God en de mensheid te blijven dienen.”

Leger des Heils
Leger des Heils
07-07-2015
Kerk
https://www.legerdesheils.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies