Twaalfde editie van New Wine conferentie gaat dit weekend van start

New Wine Nederland organiseert de komende week, van 18 tot 24 juli, de twaalfde Zomerconferentie onder het thema ‘Rijk in God’. Zoals elk jaar wordt de conferentie gehouden op het festivalterrein van Walibi Holland, Spijkweg 30 in Biddinghuizen. Op zaterdag 18 juli ben je vanaf 13.00 uur van harte welkom op het terrein. Het programma start zaterdag om 19.00 uur.

De stichting New Wine streeft naar geestelijke vernieuwing van de kerken in Nederland. We verwachten het daarbij van de Heilige Geest, die gegeven is om Christus en de komst van het Koninkrijk in onze wereld zichtbaar te maken.

We willen dat christenen en kerken in Nederland vernieuwd worden in de vreugde van het kennen en aanbidden van Jezus Christus. Ze moeten worden toegerust om Zijn Koninkrijk te verkondigen, in de liefde van God de Vader en in de kracht en de gaven van de Heilige Geest.

We willen kerken en christenen ondersteunen, toerusten en stimuleren. We doen dat onder andere door het bouwen van netwerken, organiseren van predikantendagen en retraites, onderwijs en ondersteuning op het gebied van ministry en muziek, regioactiviteiten en de jaarlijkse Zomerconferentie.

New Wine is geïnspireerd door de internationale New Wine beweging die haar oorsprong heeft in Engeland. In vele landen is New Wine actief en worden er bijvoorbeeld nationale conferenties georganiseerd, toegespitst op de lokale situatie maar gebruik makend van de waarden en praktijken zoals die binnen New Wine gehanteerd worden.

Locatie, aankomst en vertrek

De conferentie wordt gehouden op het evenemententerrein van Walibi, Spijkweg 30 in Biddinghuizen.

Op zaterdag 18 juli ben je vanaf 13.00 uur van harte welkom op het terrein. Het programma start zaterdag om 19.00 uur.

Auto’s mogen alleen het terrein op om kampeerspullen uit te laden. Daarna graag de auto zo spoedig mogelijk op het daarvoor bestemde parkeerterrein parkeren. Heb je nog geen uitrijkaart voor de dagen daarna, dan kun je bij het Servicepunt alsnog een parkeerkaart kopen voor € 7,50.

Tijdens de conferentieweek is het programmaterrein (waar de programmatenten staan) geheel autovrij. Het kampeerterrein is alleen toegankelijk voor auto’s (bedoeld voor tussentijdse aankomst of vertrek) op de volgende tijden:

– Zondag t/m woensdag van 9.30 – 10.30 en van 19.30 – 20.30

– Donderdag van 9.30 – 10.30

– Vrijdag is vanaf 7.00 uur ’s morgen het terrein toegankelijk voor auto’s om in te

pakken en te vertrekken.

Ophalen persoonlijke envelop

Bij het Servicepunt kun je een envelop ophalen met polsbandje(s), eventueel naambadge, het programmaboekje en eventueel de bestelde parkeerkaart. De kinderen krijgen een polsbandje bij aanmelding bij het kinderprogramma.

Wij verzoeken je de envelop zo snel mogelijk na aankomst op te halen.

Vergeet vooral niet je inschrijvingsbevestiging met reserveringsnummer mee te nemen. Voor het ophalen van de envelop is je reserveringsnummer nodig.

Dit jaar werken we voor het eerst met een polsbandje voor alle deelnemers. Alleen medewerkers en leden van het ministryteam hebben ook een naambadge. Deelnemers die mogen mee-eten in de medewerkerstent hebben een oranje polsband. Overige deelnemers een blauwe.

Redactie christelijknieuws.nl
© Toff-fotografie voor christelijknieuws.nl
15-07-2015
Kerk
https://www.new-wine.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies