Christelijknieuws vanaf vandaag ook op de Apple Watch

Vandaag is de Apple Watch verkrijgbaar in Nederland. Christelijknieuws.nl heeft een speciale app ontwikkeld voor de Apple Watch. Vanaf vandaag kan men ook op de Watch snel door het laatste christelijk nieuws scrollen, foto’s bekijken en de hoofdlijnen volgen. De app werkt samen met de eerder verschenen iPhone app van christelijknieuws.nl.

De apps van christelijknieuws.nl voor iPad, iPhone, Android en de Apple Watch zijn heel verschillend en geven gebruikers de mogelijkheid om het nieuws op een manier naar keuze te volgen. Voor de een is de iPadversie handig vanwege de mooie en rustige vormgeving, de ander leest het christelijk nieuws liever op de smartphone omdat het daar compact en overzichtelijk gepresenteerd wordt. De website van christelijknieuws.nl blijft onverminderd populair bij de bezoekers. De site is onlangs responsive gemaakt, zodat deze op alle tablets en smartphones bruikbaar is. De vormgeving past zich automatisch aan.

Met Apple Watch kun je alledaagse dingen sneller en gemakkelijker doen, gewoon vanaf je pols. Maar je kunt er ook dingen mee die tot nu toe niet mogelijk waren. Een compleet nieuwe ervaring dus. En persoonlijker dan ooit.

Apple Watch biedt diverse nieuwe interactiemogelijkheden en technologieën die speciaal zijn ontworpen voor een klein apparaat dat je om je pols draagt. Zo kun je vertrouwde dingen nog sneller en gemakkelijker doen. En het biedt ook totaal nieuwe mogelijkheden.

De beste horloges houden ongelooflijk nauwkeurig de tijd bij, en Apple Watch is hierop geen uitzondering. Samen met je iPhone houdt hij de tijd bij binnen 50 milliseconden van de wereldtijd. Je kunt de wijzerplaat ook perfect afstemmen op je dagelijks leven en je persoonlijke omstandigheden.

De apps van christelijknieuws zijn gemaakt door GSquare, een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van websites en Apps. Zo kunt u bij hen terecht voor simpele websites, webshops, maar ook voor maatwerk-oplossingen voor specifieke projecten. Meer info op www.gsquare.nl.

Redactie christelijknieuws.nl

17-07-2015
Media
https://itunes.apple.com/nl/app/christelijknieuws/id488720481?mt=8

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies