300000 bezoekers Logos Hope tijdens bezoek aan de Filippijnen

De Logos Hope heeft vanaf 5 mei drie havens in de Filippijnen bezocht. Circa 300.000 bezoekers kwamen naar het schip in San Fernando, Subic Bay en Cebu. De Logos Hope is nu in Hong Kong.

Bij de foto: Een plaatselijke ‘ambassadeur’ vertelt het verhaal van de Verloren Zoon in Cebu… In San Fernando werden, vooral dankzij de inzet van deze plaatselijke ambassadeurs, meer dan 2.300 reactiekaarten ingevuld. Deze mensen worden door plaatselijke kerken opgevolgd.

Cebu is een van de meest ontwikkelde provincies in de Filippijnen en een centrum van handel en industrie. Ondanks dit, leven veel mensen onder de armoedegrens en worstelen om rond te komen. Het werd nog erger toen Haiyan, een van de sterkste tropische cyclonen ooit geregistreerd, de regio twee jaar geleden raakte.

Bijna 170.000 bezoekers kwamen aan boord van Logos Hope tijdens de vier weken in Cebu! Al deze bezoekers liepen door de ‘Reis van het Leven’ om het verhaal van de liefdevolle Vader te horen en te zien. Veel mensen beleden hun geloof in Jezus Christus! Meer dan 3.000 Bijbels en Nieuwe Testamenten werden gekocht; bijna 27.000 traktaten werden verspreid. Praktische hulp werd verstrekt in de vorm van 122 waterfilters en 500 mensen werden in het tyfoon getroffen gebied geholpen met een bril.

Een van onze Filipijnse bezoekers, Clarissa, zei het goed:

“In het midden van alles wat de Filippijnen doorging deze laatste paar jaren, hoop is een van de dingen die we nodig hebben. Dank jullie wel Logos Hope voor het brengen van hoop.”

Operatie Mobilisatie – Douwe Scheepsma
Operatie Mobilisatie
02-08-2015
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies