Inspiratiemiddag: Christelijk ondernemen in deze wereld

Christelijk investeren, bestaat dat? Op Bijbelse wijze ondernemen en tegelijk zakelijk blijven, kan dat eigenlijk wel? Woord en Daad gaat de uitdaging aan om hierover na te denken. Denk mee en laat u inspireren op 17 september tijdens de inspiratiemiddag van Woord en Daad over christelijk verantwoord ondernemen in deze wereld.

Lange tijd stond Woord en Daad bij veel mensen vooral bekend vanwege de onderwijsprojecten in Afrika, Azië en Midden-Amerika. De christelijke identiteit die Woord en Daad en haar achterban kenmerkt, is hier gemakkelijk in terug te vinden: door christelijk onderwijs wordt het evangelie doorgegeven.

De laatste jaren krijgen we ook steeds meer aandacht voor economisch georiënteerde programma’s, zoals de ontwikkeling van de cashewketen in Burkina Faso. Hoe komt de christelijke identiteit daar in terug?

Komende tijd bezint Woord en Daad zich samen met Todd Huizenga van het christelijke Acton Institute uit de Verenigde Staten, op ondernemen en investeren vanuit een christelijke houding. Op D.V. 17 september presenteren wij samen met hem onze visie op dit belangrijke thema. En de Nederlandse ondernemer Henri Oosthoek van Koppert, mondiaal marktleider in biologische gewasbeschermingsmiddelen, denkt bovendien graag met u na over praktisch christen zijn, juist in het ondernemerschap.

Wat: Inspiratiemiddag over christelijk ondernemen in deze wereld

Wie: Ondernemers uit het Woord en Daad-netwerk

Wanneer: Donderdag 17 september 2015

Locatie: Hotel New York, Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam

Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Woord en Daad
Woord en Daad
04-08-2015
Hulpverlening
https://www.woordendaad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies