WIFI Bijbelproject voor Papoea Nieuw Guinea: de bijbel op smartphone

Hoe makkelijk is dat? Navigatie, emailen, Bijbellezen, videos kijken, en muziek luisteren, allemaal op uw smartphone! In Papoea Nieuw Guinea is de vraag naar smartphones en Gods Woord in de binnenlanden zo sterk gegroeid, dat het tijd werd voor het WIFI-Bijbelproject. De eerste reacties zijn positief: “Hier heb ik al zo lang naar gezocht, een Bijbel online op mijn smartphone!”

Helpt u mee zaadjes van geloof te zaaien? Elke euro helpt! Er is dit jaar € 25.500 nodig om 3.000 Bijbels, 200 Audiobijbels en 50 WIFIzenders te verspreiden in Papoea Nieuw Guinea. De honger naar Gods Woord onder jong en oud is groot! Steun de verspreiding van WifiBijbels en Bijbels met uw gift!

De IT-tak van MAF (CRMF) ontwikkelde een WIFIzender en een website. De eerste vijftien WIFI-zenders zijn geplaatst in bussen, christelijke boekwinkels en een bushziekenhuis. Mensen met een smartphone kunnen in de buurt van de zender de WIFIBijbel, de Jezusfilm, christelijke liederen en audio Bijbelonderwijs gratis downloaden. Allemaal in de eigen Tok Pisin taal. CRMF verwacht dat er 800 bestanden per dag gedownload zullen worden als alle vijftig zenders in de loop van het jaar geplaatst zijn.

De volgende fase is om WIFIzenders in alle MAF vliegtuigen, MAF bases en in winkelcentra te plaatsen. De vraag naar meer christelijke videos, muziek en concordantie is groot.

MAF Nederland
MAF Nederland
11-08-2015
Evangelisatie
https://www.maf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies