Martin Brand en Elise Mannah opnieuw op tour met theaterliedjes

Operatie Mobilisatie-ambassadeur Martin Brand en zangeres Elise Mannah brengen met ‘Zonneklaar’ een mooie mix van hartverwarmende theaterliedjes ten gehore en doen een indringende oproep voor een indrukwekkend hulpproject van OM. In mei en juni waren er drie concerten door Nederland. In het najaar volgen er nog drie.

Met ontwapenende openheid, energie, interactie, een dosis humor en (zelf)relativering wordt dit een prachtige avond vol herkenning en inspiratie. Beide artiesten delen hun inspiratie en geloof graag met het publiek. Het duo wisselt eigen liederen af met hun favorieten van andere artiesten en wordt begeleid door enkele topmuzikanten onder leiding van Henk Doest.

Hulpproject

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om in alle vrijheid te genieten van zo’n gezellig avondje uit. Martin en Elise vragen aandacht voor de Freedom Climb van OM. Door jouw bezoek aan deze voorstelling, kun je dat hulpproject van OM steunen.

Zo draag je bij aan de preventie van moderne slavernij. Slavernij bestaat nog steeds, in de hele wereld. Door de mondialisering is bijna ieder land in de wereld betrokken bij mensenhandel. The Freedom Climb is een internationaal programma dat wereldwijd onderdrukking en uitbuiting van vrouwen en kinderen wil voorkomen. Mede door jouw steun

Agenda

Vrijdag 25 september 2015 – Dordrecht

Vrijdag 2 oktober 2015 – Emmeloord

Vrijdag 20 november 2015 – Katwijk

Operatie Mobilisatie

23-08-2015
Muziek
https://www.truetickets.nl/martin-en-elise

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies