Erben Wennemars krijgt Majoor Bosshardt Prijs 2015

De Majoor Bosshardt Prijs is dit jaar voor Erben Wennemars. Wennemars krijgt de prijs voor zijn steun aan het Jeugdsportfonds. Dit fonds zet zich in voor kinderen, voor wie sporten niet betaalbaar is, om geen kansen te missen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn.

Volgens de jury van de Majoor Bosshardt Prijs zijn er overeenkomsten tussen het werk van het Leger des Heils en hetgeen waar Wennemars zich via het Jeugdsportfonds voor inzet. Sport is één van de speerpunten van het Leger des Heils en het werk van het Jeugdsportfonds past bij onze zorg voor ‘mensen zonder helper’. Hiermee handelt Wennemars in overeenstemming met de principes van Majoor Bosshardt en is daarom een terechte winnaar van de naar haar vernoemde prijs.

De Majoor Bosshardt Prijs wordt 12 september overhandigd tijdens het Kunst & Theater Gala van het Leger des Heils in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Het gehele evenement zal live te volgen zijn via Periscope. Houd daarvoor onze Twitterpagina in de gaten: @legerdesheils.

Leger des Heils
Leger des Heils
03-09-2015
Samenleving
https://www.legerdesheils.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies