Wereldwijde sponsorloop voor zendingswerk van Operatie Mobilisatie

Op zaterdag 26 september organiseert Operatie Mobilisatie (OM) de sponsorloop Run for the Message voor haar wereldwijde zendingswerk. Deze sponsorloop is onderdeel van Run for the World, waaraan wereldwijd in meer dan vijftig landen ruim 10.000 mensen meedoen. Deelnemers lopen, of fietsen, voor een zendingswerker van OM of een zelfgekozen project.

Wereldwijd wordt er op meer dan honderd locaties gelopen, waarvan veertien locaties in Nederland. Elke kilometer die gelopen wordt telt mee voor het werk van OM wereldwijd. Het doel is om gezamenlijk 40.000 km te lopen om aandacht te vragen en fondsen te werven voor zendingswerkers en zendingsprojecten van OM. Zo word er in Fiji door 150-200 deelnemers gelopen en in Jeruzalem door één deelnemer gefietst van Jeruzalem, door bergachtig terrein naar het 52km verder gelegen Modiin.

Loop mee!

Er wordt hardgelopen in Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Emmeloord, Groot Ammers, Kockengen, Moerkapelle, Oldebroek, Scherpenzeel, Urk, Utrecht en Zwolle en gefietst in Den Haag. Daarnaast wordt hardgelopen op 3 oktober in Dedemsvaart en op 10 oktober in Meppel. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.runforthemessage.nl/inschrijven. De te lopen afstand verschillen en staan per run vermeld. Wie zelf niet mee wil rennen, kan ook een deelnemer sponsoren in zijn deelname aan de loop. Ook dit kan via de website: www.runforthemessage.nl/sponsoren.

Noot voor de redactie:

Contactpersoon Operatie Mobilisatie:

Johan Immink
Operatie Mobilisatie
17-09-2015
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies