Benefietavond Multimissions met Gospel4u en Henk Stoorvogel

Zaterdagavond 7 november geeft Multimissions voor het derde jaar op rij in het najaar een benefietavond waarvan de opbrengst is bestemd voor noodhulp in Kosovo en Noord-Albanië.

De benefietavond wordt gehouden in het Anker in Uithuizermeeden en zal om 20.00 uur beginnen. Ook dit jaar is er weer een mooi programma met de professionele gospelband Gospel4u en gastspreker Henk Stoorvogel.

Gospel4u

Een aanstekelijke mix van southern gospel en worship met een krachtige boodschap van geloof, dat is Gospel4U in het kort. Vocal band Gospel4U brengt eigen arrangementen van bestaande gospelsongs. De muziek, met als basis piano en basgitaar, heeft een acoustic feel en de vocalen wisselen elkaar af in een solistische en close harmony mix. Dit levert een dynamische cocktail van pure gospelmuziek op.

Henk Stoorvogel

Henk is oprichter van mannenbeweging de 4e Musketier en Athletes in Action (in Nederland). Spreken en schrijven zijn de werkzaamheden waar Henk de meeste voldoening uit put. Henk: ‘In het spreken zie je God direct aan het werk in de levens van mensen. Dat is prachtig om mee te maken. Ik hou ervan om de tijdloze waarheden uit de Bijbel in heldere taal uit te leggen en toe te passen op ons leven nu. Naast zijn werkzaamheden bij de 4e Musketier is Henk één van de voorgangers van de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), een dynamische gemeente in Zwolle.

De benefietavond wordt gehouden in het Anker, Oudedijksterweg 21, Uithuizermeeden Aanvang 20.00 uur, toegang is vrij.

Van harte welkom!

Mirjam Hanenburg
© Henk-Jan Oudenampsen
23-09-2015
Muziek
https://www.multimissions.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies