Glossy van het Nieuwe Testament gewoon bij Albert Heijn in de schappen

De complete tekst van het Nieuwe testament, te lezen in een modern magazine met kleurrijke illustraties. De bijbehorende gratis app brengt de Bijbel op een verrassende manier tot leven. ‘De Bijbel in de supermarkt’ zo kan deze bijzondere uitgave het beste worden genoemd.

In februari kwam de glossy Jezus uit. De makers van deze glossy komen nu met iets nieuws. Een tijdschrift over het Nieuwe Testament. Het Nieuwe Testament ligt vanaf donderdag in de winkelschappen tussen allerlei andere tijdschriften. De complete tekst van het Nieuwe Testament is opgenomen in het nieuwe magazine, maar dan wel in een nieuw jasje.

Het evangelie is wereldwijd al in vele verschijningsvormen gedrukt geweest, maar deze uitgave is wel een heel bijzondere. LenteMedia brengt het Nieuwe Testament nu als glossy, als kleurrijk magazine met een prachtige, frisse vormgeving en met mooie illustraties.

De look-and-feel van dit magazine is vergelijkbaar met de meeste populaire titels die nu in het tijdschriftenvak liggen. En daar komt dit magazine dan ook tussen te liggen.

De keuze voor de glossylezer wordt uitgebreid. Nu kan men niet alleen kennismaken met LINDA, Flow of de Man, maar ook met de Bijbel.

Bekijk hoe je met behulp van een app een nog veel intensere beleving kan hebben van de tekst en de illustraties uit deze glossy.

© Henk-Jan Oudenampsen
07-10-2015
Evangelisatie
https://www.lentemedia.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies