Christelijke online bladenkiosk Candle presenteert deelnemende titels

Zeker twintig bladen doen mee aan de online bladenkiosk Candle. Candle gaat op 1 januari 2016 open voor publiek. Abonnees betalen €2,95 per maand en krijgen daarvoor maandelijks ruim 70 hoogwaardige artikelen uit de christelijke journalistiek, te lezen via de website of de app.

Dit zijn de deelnemers: Beam, Belle, Clink, De Nieuwe Koers, De Oogst, Elisabeth, Gezinsgids, Idea Spektrum (Dui), Israel & de Kerk, Israel Actueel, Israel Today, Jente, Opwekking Magazine, Profetisch Perspectief, Sophie, Thuis, EO Visie, Weet Magazine, Zoeklicht, Zomer.

Wijnand Voogdt, projectleider van Candle, verwacht dat daar de komende maanden nog zo’n vijf bladen bij komen. “We hebben nog wel een paar namen op ons verlanglijstje. Zo hopen we ook vertaalde artikelen van het engelstalige blad Christianity Today te gaan publiceren, maar het overleg over de oceaan wil nog niet zo vlotten.”

Voogdt denkt dat Candle in een behoefte voorziet. “Met Candle hopen we iets goed te doen voor de lezer én voor de uitgever. De lezer krijgt mooie artikelen uit allerlei bladen, die prettig leesbaar zijn op elk online apparaat, voor een behapbare prijs. Dat is een vorm die echt past bij deze tijd. Voor de uitgevers is Candle een kans om veel mensen te laten zien hoe goed hun blad eigenlijk is en tegelijkertijd een extra inkomstenstroom op te bouwen.”

Iedereen die enthousiast is, kan zich nu al voorinschrijven op Candle.nu. Dat kost 25 euro. Daarmee geven voorinschrijvers Candle een duwtje in de rug én zijn ze tot 1 maart 2017 Candle-lid.

Wijnand Voogdt, projectleider Candle
Candle
19-10-2015
Media
https://www.candle.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies