Wim Grandia geeft huwelijkstraining voor mannen

Het huwelijk is één van de mooiste gaven van God en bedoeld als een plaats van geluk, eenheid, veiligheid en liefde. Toch is het voor veel mensen een teleurstellende ervaring of zelfs een desillusie geworden en lopen steeds meer – ook christelijke – huwelijken op de klippen. Het huwelijk is dan ook niet alleen een gave, maar ook een opgave.

In een speciale huwelijkstraining voor mannen gaat Wim Grandia in op de vraag hoe je nou de man kunt worden die God voor jouw vrouw in gedachten heeft. Wat zijn de bijbelse basisprincipes van het huwelijk en hoe kan je daar in onze tijd en cultuur invulling aan geven? Tijdens de training is er veel aandacht voor communicatie. Juist in die intieme relatie van het huwelijk is het belangrijk dat je elkaars (liefdes)taal gaat spreken en je je kunt verplaatsen in de gedachten en gevoelens van je vrouw. Hoe kun je elkaar echt leren kennen en op hartsniveau met elkaar communiceren? Maar ook: hoe kun je samen genieten van seks en hoe kun je ook samen je geloof beleven en daarin groeien?

De huwelijkstraining wordt gegeven door Wim Grandia (54). Na het overlijden van zijn eerste vrouw is hij vier jaar geleden opnieuw getrouwd en leert hij – zoals hij zelf aangeeft – nog steeds dagelijks bij. Vanuit zijn eigen ervaringen en zijn kennis van het Woord van God wil hij graag mannen helpen om te werken aan een vreugdevol en gezond huwelijk. Eerder stond Grandia aan de basis van de Ready to Marry conferenties van EO-Ronduit en ook als voorganger was hij nauw betrokken bij huwelijksvoorbereiding en –pastoraat.

Op uitnodiging van de Evangelische Gemeente Hoeksewaard (EGHW) zal op de donderdagen 12, 19 en 26 november de huwelijkstraining worden gegeven in de CGS Willem van Oranje aan de Randweg 2, 3263 RA Oud-Beijerland. De avonden beginnen om 19:15 uur en zijn rond 22:15 uur afgelopen. De kosten voor de drie trainingsavonden zijn € 52,50. Dit is inclusief het boek ‘De vijf talen van de liefde’ – manneneditie en het werkboek dat voor deze training is ontwikkeld. Aanmelding is mogelijk per mail: onderwijs@eghw.nl.

Meer informatie over de huwelijkstraining is te vinden op

Richard Glimmerveen
Jozua Gemeente
21-10-2015
Onderwijs
https://www.grandia-cpw.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies