Jos Refo vertelt zijn getuigenis tijdens Jubileumconcert van De Hoop

DORDRECHT – Zaterdag 7 november bestaat Stichting De Hoop precies 40 jaar. Op deze dag wordt het jubileumjaar afgesloten met een feestelijk concert. Met optredens van Gerald en Nelinda Troost, het koor Adonai en Marcel en Lydia Zimmer. Oud-cliënt Jos Refo vertelt zijn verhaal.

Gerald en Nelinda Troost en het koor Adonai zijn de muzikale ambassadeurs van De Hoop. Tijdens het concert wordt muziek afgewisseld met het indrukwekkende getuigenis van Jos Refo. Vele jaren is Jos verslaafd geweest. “Mijn kinderen hadden me nodig, maar ik was er niet.” Nu werkt hij als groepsbegeleider bij De Hoop. “Dankbaarheid is wat in mij leeft. Dankbaarheid dat ik de genade van de Here Jezus heb mogen ervaren.”

De Hoop helpt al 40 jaar mensen op weg naar een nieuw leven. Het thema van het concert is het thema dat het hele jubileumjaar centraal heeft gestaan: God is trouw. De medewerkers van De Hoop en vele cliënten hebben dat mogen ervaren.

Het concert begint om 20:00 uur en zal plaatsvinden in het gebouw van Evangelische gemeente Jozua te Dordrecht. Toegangskaarten kosten 5 euro. Deze kunnen besteld worden via 40jaardehoop.nl.

De Hoop Dordrecht
De Hoop
23-10-2015
Evangelisatie
https://www.40jaardehoop.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies