Evangelisatieblad voor Kerst beschikbaar

OMMEN – Het Kerstnummer van het evangelisatiemagazine Leven.nu is klaar! Deze editie gaat over ‘geluk’. In verschillende artikelen en getuigenissen wordt een link gelegd tussen het zoeken naar geluk en het (Kerst)evangelie.

Het Kerstnummer van 2011 bevat het levensverhaal van Gulnara, die als moslima opgroeide maar nu getuigt dat Christus haar werkelijk geluk geeft. En het verhaal van René, die na een moeilijke jeugd nieuw leven vond door Gods vaderliefde. Verder een pagina vol citaten over geluk, een hervertelling van het Kerstverhaal, een uitleg van het Evangelie en een kinderknutselpagina. Bekijk het blad op www.leven.nu.

Het magazine is geschikt om huis-aan-huis te verspreiden, weg te geven aan vrienden of uit te delen na een kerkdienst. Via de gelijknamige website kunnen lezers reageren of meer informatie vinden.

Naast het magazine zijn er ook boekenleggers, Kerstkaarten, een Johannesevangelie en een luister-cd van het Johannesevangelie verkrijgbaar.

Leven.nu is een uitnodigend magazine over het christelijk geloof, geschreven voor een niet-christelijk lezerspubliek. Het blad verschijnt ieder half jaar, voor Kerst en voor Pasen, en wordt besteld en verspreid door allerlei kerken en christenen. De oplage varieert van 120.000 – 220.000 exemplaren.

Leven.nu bestaat sinds 2003 en heeft zijn wortels in Uitgeverij Medema en Agapè. Tegenwoordig wordt het magazine uitgegeven en gemaakt door AmpsenDesign en een team van schrijvers.

Bestellen

vanaf 10 ex. € 0,27 per stuk

vanaf 100 ex. € 0,25 per stuk

vanaf 200 ex. € 0,22 per stuk

vanaf 500 ex. € 0,20 per stuk

vanaf 1000 ex. € 0,19 per stuk

vanaf 5000 ex. € 0,18 per stuk

Verzendkosten per bestelling: € 2,95

Meer informatie en bestellen via www.leven.nu

12-09-2011
Evangelisatie
https://www.leven.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies