Woord en Daad benoemt Rina Molenaar als lid Raad van Bestuur

Rina Molenaar (41) wordt per 1 januari 2016 lid van de Raad van Bestuur van Woord en Daad. Zij volgt daarmee Dicky Nieuwenhuis op, die in 2014 vertrok. Rina Molenaar werkt 13 jaar bij Woord en Daad, de laatste periode als Manager Communicatie en Fondsen. Molenaar treedt aan als tweede lid van de Raad van Bestuur, naast de huidige directeur-bestuurder Jan Lock.

Het aanstellen van een tweede lid van de Raad van Bestuur past in een vernieuwingsslag van de organisatie per 1 januari 2016. Projectmatig werken wordt daarin belangrijk. In de nieuwe structuur verdwijnt de laag van managers. Molenaar wordt als lid van de Raad van Bestuur specifiek bestuurlijk verantwoordelijk voor de gebieden communicatie en fondsen.

Rina Molenaar: ‘Met veel passie werk ik bij Woord en Daad en ik vind het mooi dat ik nu vanuit een andere rol bij mag gaan dragen aan de doelstelling van de organisatie: vanuit christelijk perspectief armoede bestrijden in Afrika, Azië en Zuid- en Midden-Amerika. Woord en Daad heeft een  trouwe achterban en een prachtig wereldwijd partnernetwerk die elkaar vinden rondom de Bijbel. Juist voor de komende jaren zie ik het als uitdaging om te midden van alle politieke en economische ontwikkelingen in de wereld mensen met elkaar in verbinding te brengen en te zoeken naar nieuwe mogelijkheden in samenwerking.’

Mariska Dijkstra
Woord en Daad
02-11-2015
Hulpverlening
https://www.woordendaad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies