Blessings van Groot Nieuws Radio in finale Gouden RadioRing

Het programma Blessings van Groot Nieuws Radio staat in de top 3 bij de verkiezing van de Gouden RadioRing. Dinsdagochtend werd presentator Tim Hendriks tijdens zijn uitzending overvallen door een team van AVROTROS die hem een gouden envelop overhandigde.

Afgelopen weken konden radioluisteraars stemmen op hun favoriete programma. De luisteraars van Groot Nieuws Radio hebben dat massaal gedaan, waardoor Blessings in de top 3 is gekomen. De andere twee genomineerden worden in de loop van dinsdag bekend.

Presentator Tim Hendriks is blij. “Blessings gaat om betrokkenheid, dat is de kern van het programma. Luisteraars bemoedigen elkaar door een verzoekplaat aan te vragen. Deze nominatie voor de Gouden RadioRing laat zien dat luisteraars erg betrokken zijn bij Blessings en Groot Nieuws Radio, bij hoogte- en dieptepunten.”

Presentator Hanno Janse, die de taak van campagneleider op zich neemt, is ook overweldigd door het nieuws. “Begin dit jaar bestond Groot Nieuws Radio bijna niet meer, we gingen bijna failliet. De luisteraars kwamen toen massaal in actie en dat doen ze nu opnieuw!”

Volgende week woensdag wordt op het RadioGala in Amsterdam de winnaar van de Gouden RadioRing bekend gemaakt. In de 32 uur daarvoor gaan de stembussen nog één keer open. Door middel van telefoon en sms kunnen luisteraars stemmen op de drie genomineerde programma’s. De procedure wordt later bekendgemaakt.

De RadioRing werd afgelopen jaren gewonnen door Rick in de Morgen (Radio Veronica), Somertijd (Radio Veronica) en Effe Ekdom (3FM).

Hanno Janse
Groot Nieuws Radio
03-11-2015
Media
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies