Groot Nieuws Radio Blessings wint Gouden RadioRing 2015

Het programma Blessings van Groot Nieuws Radio heeft woensdagavond de Gouden RadioRing gewonnen. Tijdens het radiogala in Theater Amsterdam nam presentator Tim Hendriks de prijs in ontvangst van Florent Luyckx.

In de 32 uur voor de uitreiking kon het publiek stemmen op drie radioprogramma’s. De luisteraars van Groot Nieuws Radio hebben massaal gestemd. Daarbij kreeg Blessings meer stemmen dan de uitdagers Bij Igmar (SLAM!) en Helemaal Haandrikman (NPO Radio 2).

Presentator Tim Hendriks: “Ik ben enorm dankbaar voor de betrokkenheid van luisteraars bij Groot Nieuws Radio. Dat laten ze keer op keer zien. Deze radioprijs toont aan dat ons werk gewaardeerd wordt door het publiek.”

In het programma Blessings staan de boodschappen en verzoekplaten van luisteraars centraal. “Gods liefde voor mensen werkt door muziek en de woorden heen. Het is gaaf om dit elke dag weer te mogen doorgeven via ons station”, aldus Hendriks.

Aan de campagne voor Blessings deden bekende christenen mee. Zo zong Gerald Troost het lied ‘Goud’ en stemden de heren van Trinity op Blessings en riepen ze hun fans op hetzelfde te doen.

Wilfred Hardeman, teamleider van de redactie: “In de afgelopen tien jaar is Groot Nieuws Radio uitgegroeid van een mooie droom tot een professioneel radiostation. Ik vind het een groot compliment voor ons team dat we deze prijs mogen ontvangen.”

Groot Nieuws Radio is een christelijke station dat uitzend via de middengolf, DAB+ en op internet. Naast het programma Blessings zijn er ook programma’s met actualiteiten uit kerk en samenleving, muziek en bijbelstudies.

De Gouden RadioRing is een publieksprijs en werd eerder gewonnen door Evers Staat Op (Radio 538), Effe Ekdom (3FM) en de Coen en Sander Show (3FM).

Lukas Kramer
Groot Nieuws Radio
12-11-2015
Media
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies