Dit weekend Christelijke Boekenoutlet in Zeist

Vandaag vindt in Zeist opnieuw de Christelijke Boekenoutlet plaats. Dit keer met een nog groter aanbod outletboeken, -kaarten, -films en -muziek met daarnaast een uitgebreid assortiment tweedehands boeken.

De outlet is aantrekkelijk voor een grote groep mensen, omdat de boeken bij diverse christelijke uitgevers vandaan komen. Van veel boeken is een groot aantal exemplaren aanwezig, waardoor de Christelijke Boekenoutlet ook aantrekkelijk is voor (zondag)scholen en kerken, bijvoorbeeld om kerstcadeaus in te slaan.

Net als voorgaande jaren ontbreekt de grote afdeling tweedehands boeken niet. Deze boeken gaan al vanaf een euro per stuk de deur uit. Om de outlet voor een breed publiek interessant te maken, hebben de organisatoren er dit jaar voor gekozen om ook een grote afdeling in te richten met christelijke kaarten, films en muziek.

Een deel van de opbrengst van het jaarlijkse evenement is bestemd voor het zendingswerk van Ark Mission, de IZB en de toerusting van studenten op Bijbelschool de Wittenberg.

Praktische informatie

De Christelijke Boekenoutlet vindt plaats in het gebouw van de Wittenberg, Krakelingweg 10, 3707 HV in Zeist. De openingstijden zijn vrijdag 20 november van 11.00 tot 21.00 uur en zaterdag 21 november van 10.00 tot 14.00 uur. Er is een gezellig restaurant en een leuke kinderhoek aanwezig. Bezoekers kunnen gebruik maken van gratis parkeergelegenheid.

© Henk-Jan Oudenampsen
21-11-2015
Media
https://www.christelijkeboekenoutlet.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies