Groot Nieuws Radio krijgt extra reclameblok

De afgelopen periode is er door grote landelijke adverteerders en reclamebureaus interesse getoond om bij Groot Nieuws Radio te adverteren. Het winnen van de Gouden RadioRing was daarin een extra aansporing.

Het is een hoogtepunt in het bijna achtjarige bestaan van Groot Nieuws Radio: het winnen van de Gouden RadioRing! In de media werd verbaasd gereageerd op het feit dat een relatief klein radiostation de belangrijkste radioprijs in Nederland wint. Hoe kan dat nou?

Op de redactie van Groot Nieuws Radio waren ze iets minder verbaasd. ‘We weten al lang dat we de leukste en meest betrokken luisteraars hebben. Een heel aantal kunnen we zelfs tot onze vriendenkring rekenen!’

De afgelopen jaren is er gebouwd aan de verdere professionalisering van Groot Nieuws Radio. Ook het aantal businessclubleden en adverteerders is gegroeid. Dankzij hen kunnen er radioprogramma’s gemaakt worden zoals De Nieuwe Morgen, Blessings en Wens.

Door deze extra klanten, en ook om het feit dat december een populaire maand is onder adverteerders, zal er binnenkort ook ná het nieuws en de verkeersinformatie een reclameblok te horen zijn.

© Toff-fotografie voor christelijknieuws.nl
21-11-2015
Media
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies