Family7 houdt dankdienst voor 10 jarig jubileum

Dieuwertje Blok eindigde in 1997 een nieuwsitem van de KRO over het verkrijgen van de tv licentie voor Stichting Evangelical Television:”Als God het wil, wat kan er dan nog mis gaan” Ik heb Dieuwertje nooit gesproken maar als ik dat wel had gedaan dan had ze nu geweten wat er allemaal mis is gegaan… maar ook welke wonderen er allemaal zijn gebeurd die hebben geleid tot de start van Family7 in december 2005.

Omdat God in de afgelopen tien jaar op een bijzondere manier heeft geleid en tevens de groei van Family7 bepaalde willen we speciaal hiervoor een dankdienst organiseren op vrijdag 27 november in de Grote Kerk te Apeldoorn. Zonder Zijn vakkundige Regie was het onmogelijk geweest de zender van de grond te krijgen en te laten groeien. We zien er naar uit dit met de kijkers van Family7 samen te vieren. Daarom is de toegang ook helemaal gratis. Iemand die stage bij ons liep bedacht de slogan: “Beleef het Samen” en door de jaren heen hebben we mogen zien dat dit heel treffend was. Wees dus allemaal welkom op het verjaardagsfeest van Family7 waar we met zijn allen het 10-jarig bestaan gaan vieren.

Ivm tv-opnames vragen wij u om uiterlijk 19.30 aanwezig te zijn. Vanaf 20.00 zal onze “Geloofshelden-presentator” Jan van den Bosch de presentatie van de dankdienst voor zijn rekening nemen.

At Once, Holland-Koor, U-Turn, m.m.v. Jaap Kramer, Jacob Schenk en Peter Burger verlenen hun medewerking aan de dienst waarvan natuurlijk tv-opnamen worden gemaakt.

Verder is het team van Family7 aanwezig inclusief de presentatoren van de diverse tv programma’s.

Datum en tijd: vrijdag 27 november, 19.30 uur ivm tv-opnames

Locatie: Grote Kerk Apeldoorn

Toegang is gratis, reserveer wel je plek via deze website.

© Henk-Jan Oudenampsen
22-11-2015
Media
https://www.family7.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies