Mini-magazine om weg te geven met Kerst

OMMEN – Het Kerstnummer van het evangelisatiemagazine ‘Leven.nu’ kan nog tot 29 november worden besteld. De eerste druk is uitverkocht, binnenkort volgt de herdruk. De pakketten worden rond 10 decemmber verzonden naar de verspreiders.

De Kersteditie van 2015 heeft als thema: Kerst maakt de wereld mooier. In het blad staat een interview met Brigitte Makkinje, coördinator van Serve the City in Amsterdam. Zij deelt haar eigen levensverhaal en vertelt hoe de mensen van Serve the City God willen bekendmaken met praktische daden van liefde. Verder is er een artikel over Gods plan voor deze wereld, is er hoop in een wereld met zoveel problemen? En we zoomen in op de Persoon van Jezus Christus en de vele voorspellingen over Hem die uitkwamen in Zijn leven. Verder is er een speciaal artikel voor kinderen en natuurlijk ontbreekt ook de column en een knutselpagina voor de kinderen niet. Het hele blad is te bekijken op de website www.leven.nu.

Naast het magazine zijn er ook Kerstkaarten en boekenleggers verkrijgbaar en er is een speciaal Johannes-evangelie en een luister-cd van datzelfde evangelie.

Leven.nu is een uitgave van AmpsenDesign in Ommen. Meer informatie en bestellen kan via de nieuwe website: www.erismeer.nl. Bestellingen graag uiterlijk 29 november 2015 doorgeven, daarna geldt: bestellen kan zolang de voorraad strekt.

22-11-2015
Evangelisatie
https://www.leven.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies