FM radio is een mooie kans om het evangelie in Kenia te brengen

In de landelijke gebieden van Kenia wonen zo’n 42 etnische stammen, waarvan velen nog nooit gehoord hebben van Jezus Christus. Deze gebieden liggen ten opzichte van de rest van het land ver achter in ontwikkeling. De mensen hebben te maken met armoede, ondervoeding, geweld en slechte medische zorg.

In 2006 kreeg Trans World Radio (TWR) in Kenia, na tien jaar wachten, toestemming van de regering om zeven FM zenders te bouwen in Voi, Garissa, Lamu, Mandera, Marsabit, Waijir en Lodwar. Voor TWR strategische plaatsen omdat juist hier veel etnische groepen wonen die nog nooit van Jezus Christus hebben gehoord. Na jaren van plannen en bouwen onder veelal primitieve omstandigheden wordt er nu in Voi, Lodwar, Garissa, Lamu en Marsabit live vanuit de studio het Evangelie gebracht aan de lokale bevolking in hun eigen taal!

FM zenders hebben als voordeel dat ze zeer goed te ontvangen zijn. Een andere voordeel is dat de studio in het zelfde gebied staat als waar de luisteraars zijn en dit maakt direct contact met de lokale bevolking en kerken gemakkelijk. De naam van het TWR Kenia FM netwerk is Sifa FM. Er wordt samengewerkt met andere zendingsorganisaties, kerken en lokale christenen. De programma’s gaan o.a. over christen zijn in het dagelijks leven, doelgerichte programma’s voor jongeren en vrouwen, adviezen op het gebied van Aids en andere gezondheidszaken en Bijbelstudieprogramma’s zoals ‘De Bijbel door’.

Onder de naam Sifa FM zendt het TWR Kenia FM netwerk wekelijks meer dan 60 uur christelijke programma’s uit. Met uw steun kan TWR doorbouwen aan dit grote FM project.

Zendmast: € 15.000,-

Eenvoudige studio: € 3.400,-

Programma van 10 min.: € 20,-

NL75 INGB 0000 772342 van Trans World Radio o.v.v. 23002 Kenia FM

Trans World Radio
Trans World Radio
24-11-2015
Evangelisatie
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies