Ernie Haase and Signature Sound met Kerstshow naar Nederland

Sinds hun korte bijdrage aan de sing-in op Opwekking 2014 hebben Ernie Haase & Signature Sound er een grote groep fans bij. Maar of je de gospel groep nu sinds het begin volgt of pas sinds kort liefhebber bent; dit jaar maak je het kwartet mee als nooit tevoren.

Ernie Haase & Signature Sound brengen hun kerst show op zaterdag 12 december voor het eerst naar Nederland en ze worden bijgestaan door een koor en orkest, samengesteld uit Men4Christ en United4Christ! Men4Christ verzorgt bovendien het voorprogramma op deze bijzondere avond.

Kerst en Ernie Haase & Signature Sound; het is een combinatie die het Nederlandse publiek tot nu toe alleen kent van de cds. Maar de frisse mix van gospel, southern gospel en vocal pop die het Amerikaanse kwartet als geen ander brengt, blijkt juist met kerst tot enthousiaste live optredens te leiden! De kerst shows van Ernie Haase & Signature Sound zijn in Amerika al jaren een begrip. Het publiek krijgt bekende liederen te horen in een unieke gospel jas, aangevuld met inspirerende anekdotes en een selectie van Ernie Haase favorieten. Zelf noemt Ernie deze avonden het beste wat Signature Sound weet neer te zetten op een podium, en dat zegt veel getuige hun staat van dienst!

Dit jaar presenteert de groep gloednieuwe muziek met het album ‘Happy People’, waarvan ongetwijfeld ook een korte impressie zal klinken tijdens de show in december. ‘Happy People’ werd live opgenomen; opnieuw een indicatie dat Ernie Haase & Signature Sound juist schitteren op het podium.

Ernie Haase & Signature Sound worden op het podium bijgestaan door een koor en orkest dat is samengesteld uit Men4Christ en United4Christ. Men4Christ werd enkele jaren geleden opgericht. De groep brengt een aanstekelijke mix van praise & worship en southern gospel en heeft al verschillende artiesten uit de ‘Gaither’ stal begeleid bij hun optredens in Nederland, waaronder Marshall Hall en Russ Taff. De groep presenteerde haar eerste cd ‘A Voice For You’ in 2013. Men4Christ zal vanaf 19:30 uur een voorprogramma verzorgen.

Het koor & orkest United4Christ werd vorig jaar gestart en zorgde toen voor onvergetelijke kerstconcerten met Graham Kendrick.

Voor de kerst show van Ernie Haase & Signature Sound wordt gebruik gemaakt van De Basiliek in Veenendaal; een nieuwe lokatie die garant staat voor een indrukwekkende ervaring. Alle ingrediënten zijn zo aanwezig voor wat de opvallendste kerst show van het jaar belooft te worden!

ZATERDAG 12 DECEMBER BASILIEK VEENENDAAL

Events4Christ
© Henk-Jan Oudenampsen
02-12-2015
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies