Susan Boyle maakt acteerdebuut in speelfilm: Hart van Kerst

Het Kerstfeest spreekt tot de verbeelding: dat blijkt wel uit de vele verhalen die dit feest als inspiratiebron hebben. Maar er zijn weinig verhalen die het kloppend hart van kerst zo beeldend maken als The Christmas Candle. Deze film staat dit jaar centraal in de landelijke Hart van Kerst actie en is tevens het acteerdebuut van zangeres Susan Boyle.

Hart van Kerst is een landelijke retailcampagne die een kerstartikel en de inspiratie van het feest samenbrengt in een actie waarin een DVD zeer voordelig beschikbaar gemaakt wordt (retailprijs € 2,99) en voorzien wordt van inspiratiemateriaal. Door de weggeef-prijs, is het een zeer geschikt kado om uit te delen, en de film in kwestie verwijst naar het inspirerende, kloppende hart van het kerstfeest.

Dit jaar is de film The Christmas Candle het product in de Hart van Kerst actie. De film is gebaseerd op een hartverwarmend verhaal van de Amerikaanse schrijver Max Lucado. Het verhaal, in ware ‘Charles Dickens-stijl’, draait om de inwoners van het Schotse dorpje Gladbury, die in 1890 te maken krijgen met de opkomst van elecriciteit. Mooi natuurlijk, ware het niet dat de nieuwe vooruitstrevende dominee David Richmond de traditionele kerst kaars daarom wil vervangen! Daar hebben de dorpelingen een probleem mee, want wie deze kaars aansteekt op kerstavond, ontvangt een wonder. Als de kaars opeens op onverklaarbare wijze verdwijnt, krijgen de inwoners van Gladbury een kerst om nooit te vergeten.

Susan Boyle, wereldberoemd om haar auditie bij Britain’s Got Talent en haar latere zangcarriëre, speelt een van de dorpsbewoners en laat natuurlijk in de film ook haar grootste talent horen – zingen!

Op de website www.hartvankerst.nl zijn diverse materialen gratis beschikbaar om te downloaden, ter ondersteuning van de campagne. Naast bijvoorbeeld materialen voor social media is er van stiltetrainer en auteur Mirjam van der Vegt uitgebreid verwerkingsmateriaal beschikbaar.

Neema

03-12-2015
Media
https://www.hartvankerst.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies